Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Over ProVoet

Onderhandelen is te omschrijven als een activiteit waarbij twee of meer partijen proberen om, vanuit verschillende, gemeenschappelijke of strijdige inzichten of belangen, een overeenkomst te sluiten.

Onderhandelen, haal jij eruit wat erin zit?

In jouw pedicurepraktijk kom je voor allerlei situaties te staan waarin onderhandelen een belangrijke rol speelt. Belangrijk dus dat je weet hoe je dat het best kan doen om een zo optimaal mogelijk resultaat te bereiken. Eén van de onderhandelingssituaties waar we veel vragen en opmerkingen over krijgen, is de onderhandeling met een zorggroep of podotherapeut over het contract voor de preventieve voetzorg.

Herhaling webinar maandagavond 23 september

Om jou te ondersteunen in de kunst van het onderhandelen herhaalt ProVoet op maandagavond 23 september 2024 het webinar over onderhandelen. Suzanne Reijn van Scotwork leidt het webinar, zij geeft al jaren trainingen over onderhandelingstechnieken, onder meer voor onderhandelaars in de zorg.
Tijdens dit webinar kun je via een chatfunctie vragen stellen en na afloop krijg je een e-book met de hoofdlijnen uit het webinar. Bovendien heeft ProCERT dit webinar geaccrediteerd met 3 punten (2 punten in het domein ‘ondernemerschap’ en 1 punt in het domein ‘omgevingsbewust handelen’). Voor €49,50 (exclusief btw) kun jij ook meedoen!

Meer weten en aanmelden?

Informatie en een aanmeldbutton vind je op mijn.provoet.nl onder Activiteiten of ga rechtstreeks naar aanmelder.nl/webinaronderhandelen. Aanmelden kan tot en met 15 september 2024.

https://static-content.springer.com/image/art%3A10.1007%2Fs12480-024-2605-z/MediaObjects/12480_2024_2605_Fig2_HTML.jpg

Over ProVoet

Als trotse en grootste landelijke brancheorganisatie voor pedicures staan wij klaar voor al onze circa 12.000 leden. De betrokken en deskundige medewerkers van de ledenservice zijn er om jouw vragen te beantwoorden.

Onze missie

ProVoet wordt als brancheorganisatie gedreven door de belangen van haar leden. De voetzorgkwaliteit en het imago van de beroepen pedicure en medisch pedicure zijn hierbij leidend. Samen met de leden geeft ProVoet invulling aan deze thema’s en is er dialoog met het maatschappelijk veld.

Waarom lid worden?

(Aspirant-)leden ontvangen gratis: • jaarlijks de ProVoet-agenda • informatieve nieuwsbrieven • toestemming het logo te gebruiken • aansluiting bij de Geschillencommissie.

Gediplomeerde leden ontvangen daarnaast ook nog:

  • vermelding op de ledenzoeker op onze consumentenwebsite: www.​provoet.​nl • ProVoet-insigne • ProVoet-muurbord in bruikleen.

En als (aspirant-)lid krijg je korting op:

  • diverse ProVoet-activiteiten die we organiseren om jouw vak- en ondernemerskennis op peil te houden en collega’s (uit jouw regio) te ontmoeten • Podopost • je registratiekosten
voor het KwaliteitsRegister voor Pedicures (KRP).

We behartigen je belangen en je kunt:

  • gebruikmaken van collectieve verzekeringen;
  • ledenservice-artikelen bestellen in onze webshop;
  • tegen gereduceerd tarief tools aanschaffen zoals voor MDR en AVG.

Contributie

Aspirantlid: €83,99 per jaar* Gediplomeerd lid: €163,49 per jaar*
*exclusief 21% btw en premie AVB, inclusief online Podopost

Facebook-ledenplatform

Voor nog meer contact via een veilige omgeving: zie facebook.​com/​groups/​provoetleden.